Connect with us

Magazin

Haftalık burç yorumları (20-26 Eylül 2021)

Haftalık burç yorumları (20-26 Eylül 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 20-26 Eylül 2021 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Balık burcunda kırgın bir Dolunay  Bu hafta yaşayacağımız Balık burcundaki dolunay bizi sırtımızdaki yüklerden kurtulmamız için teşvik edebilir. GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU Ay’ın konumu: 20 -26 Eylül 2021 haftasında Ay, Balık  burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise İkizler burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları’ndan takip edebilirsiniz. Haftanın Gökyüzü olayları: Bu haftaya damgasını vuracak en önemli gökyüzü olaylarının başında Balık burcunda yaşayacağımız dolunay olacak. Duygusal anlamda biraz bizi yoracak gibi duran bu dolunaya artık Venüs, Uranüs karşıtlığıda eşlik edeceği için ayrılıklar maddi manevi bazı bitişlere şahitlik edebiliriz. Hafta sonuna doğru ise Venüs’ün ve Merkür’ün iki zor gezegene kafa tutmaları sinirlerimizi keman yayına çevirebilir. Bu hafta gerginliği en aza indirecek tutum ve davranışlarda bulunmamız önem kazanmakta. Yatırımlar ve para konusunda ise beklemekte, hemen karar almamakta fayda var. Gökyüzünün bu hafta hareketliliğinin burcunuz üzerindeki etkisini Haftalık Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Koç Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.  Özellike bu hafta kendinizi dinlemeniz ve korkularınızın üzerine gitmeniz gereken bir haftadan geçecek olabilirsiniz. Bu anlamda ilişkiler konusunda hayat size tam da imtina ettiğiniz konularda bu hafta karşınıza ilişki kurabileceğiniz birini çıkarabilir. Sakınmayın kendinizi. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Boğa Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.    Sosyal anlamda yaptığınız işler veya gönüllü katıldığınız çalışmalar varsa bunlara yenilerini ekleyebilirsiniz veya var olanlardan birkaçını sonlandırabilirsiniz. Bu hafta insanların sizi tanımladığı özellikleriniz üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Değişim iyidir! Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
İkizler    Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.     İş ve çalışma hayatınızda veya ek gelirlerinizde bu hafta değişim söz konusu olacak. Kendinizi bitmekte olan işlerle, başalayacak olan işlerin arasında kalmış hissedebilirsiniz. Mümkün olduğunca kendinizi bu hafta sağlıklı tutun. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Yengeç Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.     Bu hafta gündeminiz eğitim ve öğretim olacak gibi görünmekte. Çevrenizde eğitim alan veya eğitime başlayanların elinden tutabilir veya siz uzun süredir içinde olduğunuz bir işi bitirmek adına ciddi adımlar atabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmanız gereken bir hafta. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Aslan Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Buı hafta önceliğiniz her şeyden önce kendiniz olmalı, çünkü kendinizi huzursuz ve ruhsal anlamda gergin hissetmeniz olası. Bir de buna resmi işler ve koşturmaları da eklersek kendinize çok daha dikkat etmeniz gereken bir haftadan geçeceksiniz. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Başak Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.    Bu haftanın ana başlığı sizin için uzun süreli ilişkiler olacak gibi görünmekte. Bu anlamda artık yürümeyen konular önünüze gelebilir ve bir karar verme aşamasına gelebilirsiniz. Ne olursa olsun çıkarlarınızı düşünerek akılcı kararlar vermeye bakın. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Terazi Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. İş ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili veya hizmet verip aldığınız alanlarda bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açmak durumunda kalabilirsiniz bu hafta. Bu çok da kolay olmayabilir. Sizin ve çevreniz açısından olumlu düşünmeye gayret edin. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Akrep Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.     Bu hafta aşk ve duygusal ilişkiler konusunda hayli hareketli durmakta. Yeni birine aşık olabilirsiniz veya var olan birinden artık uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Her durumda da duygusal bir yük yaşayabilirsiniz bu hafta. O nedenle dingin olmaya bakın. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Yay Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.     Geçmişe dair konular bu hafta kapınızı çalabilir ve zamanında yaşadıklarınızı artık bir kenara bırakmanız gerektiğini bu hafta gökyüzü size söylemekte. O nedenle olabildiğince kendinizi yeni olana ve geleceğe bakacak bir biçimde yönlendirmeniz gerekecek. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Oğlak Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.     Bu hafta çevrenizde artık iş görmeyen insanlardan sıyırmanız gerektiğini anlayacaksınız. Size destek oluyormuş gibi görünen ama varlığıyla destekten çok köstek olanlar birer birer önünüze çıkmaya başlayacak. Bu konuda kararlı olun. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Kova Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Para konusunda bu hafta, duygularınızla hareket ettiğinizde ne çok zarar gördüğünüzü bir kere daha fark edebilirsiniz. Kendinizi olabildiğince bu hafta geçmişte olanları deşifre etmekten çok geleceğe bakarken bulmanız gerekecek. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.
Balık Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta hayatınızla ilgili hemen hemen maddi, manevi her konuda düşünürken bulabilirsiniz kendinizi. “Ben neredeyim, ne yapıyorum?” gibi soruları sorarken kendinize insaflı olmanız gerekecek. Önünüze bakmanız ve gelecek adına kararlarda önemli bir hafta. Ay’ın günlük hareketini ve burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları‘ndan takip edebilirsiniz.

Rumico

Magazin

Haberler: Mert Yazıcıoğlu’ndan Dilan Çiçek Deniz açıklaması

Güzellik yarışması Miss Turkey 2014’te ikinci seçilen, şimdilerde oyunculuk kariyeriyle ön planda olan Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson’dan ayrılmış, Afra Saraçoğlu ile dört yıllık aşkı biten Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Ancak ünlü çiftin ilişkisi uzun sürmemiş, ikili; Yazıcıoğlu’nun Deniz’in eski sevgilisi Furkan Andıç ile poz vermesinin ardından sessiz sedasız ayrılmıştı.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eski aşıklardan 30 yaşındaki Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz gece Karaköy’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Dilan Çiçek Deniz’den Mert Yazıcıoğlu’na: Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor

Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Yazıcıoğlu, “Güzel bir gece geçirdik. Yaz bitti, çalışmaya devam edeceğiz. Eğlendik ve dinlendik” dedi.

Advertisement

AYRILIKLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Geçtiğimiz aylarda ayrılık yaşadığı sevgilisi Dilan Çiçek Deniz ile ilgili ilk kez konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

PİŞTİ Mİ OLDULAR?

Ünlü isim, mekanda Deniz ile pişti olduğunda dair sorulara ise yanıt vermeyerek; aracına binip oradan ayrıldı.

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? Kafa karıştıran hamle!

Rumico

Advertisement
Devamını Oku

Magazin

Haberler: İntihar ettiği düşünülüyordu! Ünlü oyuncunun ölüm nedeni belli oldu

HBO yapımı Euphoria dizisinin genç yıldızı olan, ‘The Line’ ve ‘North Hollywood’ gibi filmlerde de rol alan Angus Cloud, geçtiğimiz temmuz ayından ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki evinde iki gün önce ölü bulunmuştu.

“BABASIYLA YENİDEN BİR ARAYA GELDİ”

Ölümünden bir hafta önce babasını toprağa veren, toparlanamayarak ruh sağlığı sorunları yaşayan Cloud’un ailesi tarafından yapılan açıklamada, ‘acı kayıpla mücadele’ vurgusu dikkat çekmişti.

Alıntı Metni
Euphoria makyajıyla tanışın

“ONU TANIDIĞIM İÇİN MİNNETTARIM”

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Euphoria’daki rol arkadaşı Angus Cloud’a Instagram hesabından yayınladığı duygusal mesajla veda etmişti.

Alıntı Metni

ADLİ TIPTAN AÇIKLAMA GELDİ

Tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey olan genç yıldızın vücudunda yüksek dozda fentanil, kokain ve metamfetamin bulunmuştu. Aileye yakın bir kaynak Entertainment Tonight’a konuşarak; aktörün babasını son yolculuğuna uğurladığı İrlanda’dan döndükten sonra ‘ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiğini’ söylemişti.

Oyuncunun ölüm nedeni yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı. Alameda County Adli Tıp ofisinden yapılan açıklamada, Angus Cloud’un ‘kazara aşırı doz alarak’ hayatını kaybettiği bildirildi.

Advertisement
74’üncü Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kırmızı halının en şık isimleri

Rumico

Devamını Oku

Magazin

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı!

‘Deliha’ filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020’de Çeşme’de nikah masasına oturmuştu.

BİR KIZLARI VAR

Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına almıştı. Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül’de dünyaya gelen kızına Jan Asya ismi vermişti. Jan, TDK’da “Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen…”
anlamına geliyor.

“EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ”

Arduç, ayrıca daha önce, “Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok” şeklinde konuşmuştu.

“HER ZERRENE”

Sosyal medyada pek paylaşımda bulunmayan Arduç, eşi Gupse Özay’a aşkını ilan etti. Oyuncu, 39’uncu yaşına giren eşini öptüğü kareyi Instagram’dan paylaşarak, “Her zerrene” yazarak, kalp emojisi koydu.

“KOCAN DA ADAM ÇIKTI”

Advertisement

Barış Arduç’un aşk pozuna “Ne beyler var kızlar”, “Sen çok iyisin Gupse ama kocan da adam çıktı”, “Böyle bir aşk görülmemiş dünyada”, “Aşka gel be”, “Gupse ne şanslısın” yorumları geldi.

Çiçeği burnunda anne Gupse Özay’dan kızıyla ilk paylaşım
Gupse Özay: Hayatımda kocamdan daha çok aşık olduğum biri oldu

Rumico

Devamını Oku

Trendler