Connect with us

Magazin

İrem Derici’den ‘Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?’ sorusuna şoke eden cevap

2021 yazından itibaren bir dargın bir barışık aşk yaşayan Cem Belevi-İrem Derici çifti, geçtiğimiz günlerde ihanet iddiasıyla olaylı şekilde ayrıldı. Meslektaşının kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sessizliğini bozan Derici, sosyal medya hesabından Belevi’ye yönelik isim vermeden sert bir paylaşım yaptı: Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.

“YAZ SONUNA KADAR İREM’İ ŞUTLARIM”

35 yaşındaki şarkıcı, Cem Belevi’nin “Böyle bir şey olabilir mi? Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım” cevabı sonrası ise şu açıklamayı yaptı:

Alıntı Metni

“KÜÇÜK KÜÇÜK FLÖRTLERLE YAZI KAPATACAĞIM”

Yaz öncesi forma girmek için kampa giren ve Nişantaşı’nda bir güzellik merkezi çıkışı ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki şarkıcı, “Yaz aşkı olacak mı?” sorusu üzerine “Bundan sonra bütün sarı taksiler benim, daldan dala. Yani hiç aşkmış, bilmem neymiş, ne takatim ne hevesim var. Öyle güzel, küçük küçük flörtlerle kapatacağım yazı” yanıtını vermişti.

Advertisement
Safiye Soyman’dan yanıt gecikmedi

Eski aşkını hedef alan açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren sivri dilli popçu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

“35 DÖVMEM VAR”

İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Konserden konsere koşturduğunu ve gece uyumadığını dile getiren şarkıcı, yorgun olduğunu söyledi. Yeni şarkısı ‘Rastgele’yi tüm dijital platformlarda yayınlanan Derici, olumlu geri dönüşler aldığını belirtti.

‘Babam umarım daha fazla çocuk yapmaz’

Vücudundaki dövmeler dikkat çeken Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?” sorusu üzerine alnını göstererek, “35 dövmem var, yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum. Alnıma ‘Enayi’ ya da ‘Keriz’ yazdıracağım” diyerek espri yaptı.

İŞTE SON DÖVMESİ…

İrem Derici, son olarak sol elinin üstüne, İngilizce’de ‘kendine özgü’ ve ‘otantik’ anlamına gelen ‘authentic’ kelimesini yazdırmıştı. Kareleri, “Yeni dövme alarmı” notuyla takipçilerinin beğenisine sunan Derici, binlerce beğeni ve yorum almıştı.

İrem Derici’den beddualı gönderme

Rumico

Advertisement

Magazin

Haberler: Mert Yazıcıoğlu’ndan Dilan Çiçek Deniz açıklaması

Güzellik yarışması Miss Turkey 2014’te ikinci seçilen, şimdilerde oyunculuk kariyeriyle ön planda olan Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson’dan ayrılmış, Afra Saraçoğlu ile dört yıllık aşkı biten Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Ancak ünlü çiftin ilişkisi uzun sürmemiş, ikili; Yazıcıoğlu’nun Deniz’in eski sevgilisi Furkan Andıç ile poz vermesinin ardından sessiz sedasız ayrılmıştı.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eski aşıklardan 30 yaşındaki Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz gece Karaköy’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Dilan Çiçek Deniz’den Mert Yazıcıoğlu’na: Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor

Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Yazıcıoğlu, “Güzel bir gece geçirdik. Yaz bitti, çalışmaya devam edeceğiz. Eğlendik ve dinlendik” dedi.

Advertisement

AYRILIKLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Geçtiğimiz aylarda ayrılık yaşadığı sevgilisi Dilan Çiçek Deniz ile ilgili ilk kez konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

PİŞTİ Mİ OLDULAR?

Ünlü isim, mekanda Deniz ile pişti olduğunda dair sorulara ise yanıt vermeyerek; aracına binip oradan ayrıldı.

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? Kafa karıştıran hamle!

Rumico

Advertisement
Devamını Oku

Magazin

Haberler: İntihar ettiği düşünülüyordu! Ünlü oyuncunun ölüm nedeni belli oldu

HBO yapımı Euphoria dizisinin genç yıldızı olan, ‘The Line’ ve ‘North Hollywood’ gibi filmlerde de rol alan Angus Cloud, geçtiğimiz temmuz ayından ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki evinde iki gün önce ölü bulunmuştu.

“BABASIYLA YENİDEN BİR ARAYA GELDİ”

Ölümünden bir hafta önce babasını toprağa veren, toparlanamayarak ruh sağlığı sorunları yaşayan Cloud’un ailesi tarafından yapılan açıklamada, ‘acı kayıpla mücadele’ vurgusu dikkat çekmişti.

Alıntı Metni
Euphoria makyajıyla tanışın

“ONU TANIDIĞIM İÇİN MİNNETTARIM”

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Euphoria’daki rol arkadaşı Angus Cloud’a Instagram hesabından yayınladığı duygusal mesajla veda etmişti.

Alıntı Metni

ADLİ TIPTAN AÇIKLAMA GELDİ

Tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey olan genç yıldızın vücudunda yüksek dozda fentanil, kokain ve metamfetamin bulunmuştu. Aileye yakın bir kaynak Entertainment Tonight’a konuşarak; aktörün babasını son yolculuğuna uğurladığı İrlanda’dan döndükten sonra ‘ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiğini’ söylemişti.

Oyuncunun ölüm nedeni yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı. Alameda County Adli Tıp ofisinden yapılan açıklamada, Angus Cloud’un ‘kazara aşırı doz alarak’ hayatını kaybettiği bildirildi.

Advertisement
74’üncü Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kırmızı halının en şık isimleri

Rumico

Devamını Oku

Magazin

Barış Arduç eşi Gupse Özay’a aşkını haykırdı!

‘Deliha’ filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020’de Çeşme’de nikah masasına oturmuştu.

BİR KIZLARI VAR

Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına almıştı. Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül’de dünyaya gelen kızına Jan Asya ismi vermişti. Jan, TDK’da “Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen…”
anlamına geliyor.

“EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ”

Arduç, ayrıca daha önce, “Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok” şeklinde konuşmuştu.

“HER ZERRENE”

Sosyal medyada pek paylaşımda bulunmayan Arduç, eşi Gupse Özay’a aşkını ilan etti. Oyuncu, 39’uncu yaşına giren eşini öptüğü kareyi Instagram’dan paylaşarak, “Her zerrene” yazarak, kalp emojisi koydu.

“KOCAN DA ADAM ÇIKTI”

Advertisement

Barış Arduç’un aşk pozuna “Ne beyler var kızlar”, “Sen çok iyisin Gupse ama kocan da adam çıktı”, “Böyle bir aşk görülmemiş dünyada”, “Aşka gel be”, “Gupse ne şanslısın” yorumları geldi.

Çiçeği burnunda anne Gupse Özay’dan kızıyla ilk paylaşım
Gupse Özay: Hayatımda kocamdan daha çok aşık olduğum biri oldu

Rumico

Devamını Oku
Advertisement

HAFTANIN ŞARKISI

Advertisement

Trendler